Odoo verslo valdymo sistema

Šiandienos sparčiai besivystančiame verslo pasaulyje efektyvios valdymo sistemos yra būtinos, siekiant išlaikyti konkurencinį pranašumą. Įmonių išteklių planavimo (ERP) sistemos arba kitais žodžiais verslo valdymo sistema (VVS) supaprastina veiklą, integruodamos įvairius verslo procesus į vieningą sistemą. Tarp daugybės galimų ERP sprendimų, Odoo išsiskiria kaip išskirtinė galimybė įmonėms, atsižvelgiant į kainos ir vertės santykį.

Odoo VVS

Mes dirbame kartu

Apie Odoo VVS

Odoo siūlo visapusišką programų rinkinį, skirtą įvairiems verslo poreikiams, įskaitant apskaitą, atsargų valdymą, žmogiškųjų išteklių valdymą, pardavimus, rinkodarą ir dar daugiau. Šis platus funkcionalumas leidžia įmonėms valdyti visą savo veiklą iš vienos sistemos/platformos, taip sumažinant sudėtingumą ir išlaidas, susijusias su daugelio atskirų sistemų integravimu ir naudojimu.

Vienas iš pagrindinių Odoo privalumų yra jo prieinamumas. Skirtingai nuo daugelio ERP sistemų, kurioms reikalingos didelės pradinės investicijos ir aukštos nuolatinės išlaidos, Odoo siūlo lankstesnį kainodaros modelį. Bet kuri įmonė, maža ar didelė, atliekanti paslaugas, besiverčianti prekyba ar gaminanti tam tikras prekes į sandėlį, gali rinktis bendruomenės versiją, kuri yra atviro kodo ir nemokama.

odoo erp
vvs integracija

Lengvas diegimas ir pritaikymas

Odoo diegimo procesas yra paprastas, todėl jis yra prieinamas net ir toms įmonėms, kurios neturi plačių IT išteklių ar IT darbuotojų. Mes pasirūpiname visais diegimo klausimais, o iš jūsų kompanijos paprašome tik vieno dedikuoto žmogaus, kuris labiau bendrauja su kompiuteriais ir programine įranga, tam kad galėtume lengviau komunikuoti kalbant apie situacijas. Sistema galime įdiegti tiek vietoje, tiek debesyje, priklausomai nuo organizacijos pageidavimų ir reikalavimų.

Pritaikomumas yra dar viena sritis, kurioje Odoo yra sunkiai pralenkiama. Platformos modulinė architektūra leidžia mums savo klientams pritaikyti sistemą pagal jų specifinius poreikius ir įmonių veiklą. Vartotojai gali rinktis iš daugiau nei 30 pagrindinių modulių ir daugelio kitų kūrėjų ar mūsų pačių jau pritaikytų pagal Lietuvos verslo poreikius programų, taip užtikrinant, kad mokėsite tik už tas funkcijas, kurias iš tikrųjų naudojate. Odoo sukurtas veikimas leidžia mums sukurti papildomą ir labai specifinį pritaikomumą, mūsų potencialiems klientams taip išplečiant sistemos funkcionalumą.

Kodėl Odoo VVS?

Odoo yra aukštos kokybės atvirojo kodo verslo valdymo sistema, kuri turi daugybę įvairių funkcijų. Kadangi ši sistema yra atvirojo kodo, jos panaudojimo galimybės, pritaikomumas ir lankstumas yra stipriai didesnis už kitų sistemų

01
Lengvas diegimas

Odoo diegimas yra paprastas ir ganėtinai greitas. Nereikia dedikuoto IT žmogaus, užtenka darbuotojo, kuris gerai sutaria su kompiuteriais. 

02
Pritaikomumas

Odoo yra pritaikoma visiems sektoriams. Ji yra modulinė sistema, negana to ji yra atvirojo kodo, tai leidžia visišką lankstumą.

03
Patogi sąsaja

Sistema sukurta, atsižvelgiant į galutinį vartotoją, turinti intuityvią navigaciją ir švarų dizainą. Integruoti diskusijų kanalai leidžia bendrauti darbuotojams be šalutinių programų.

Pasiekiama per visus įrenginius

Odoo sistema galite naudotis iš visų įrenginių, nesvarbu kurioje vietoje esate.

responsive irenginiai

Pagrindinės funkcijos

Verslo valdymo sistema turi daugybę patogių funkcijų, kurias galime pritaikyti įvairiems verslams, trūkstamas funkcijas galime nesudėtingai programuoti.

Sąmatų skaičiavimas

Skaičiuokite sąmatas, matykite savikainą ir maržą, prognozuojamą gamybos laiką.

Komercinis ir pardavimas

Paskaičiavę sąmatas, siųskite gražų komercinį pasiūlymą, konvertuokite į pardavimą.

Gamybos valdymas

Patvirtintą pardavimą konvertuokite į darbą - gamybą, atrinkimą, pakavimą ir siuntimą.

Procesų sekimas

Sekite darbuotojų efektyvumą, darbų atlikimo laiką.

Inventoriaus sekimas

Sekite likučius skirtinguose sandėliuose, atlikite judėjimus, nurašymus.

Kita

Integracija su el. parduotuvėmis, kurjerių tarnybos moduliai ir kt.

investicijos2

Aukšta investicijų grąža

Atsižvelgiant į mažas pradinės išlaidas, lanksčią kainodarą, platų funkcionalumą ir naudojimo paprastumą, Odoo siūlo aukštą investicijų grąžą (ROI). Įmonės gali supaprastinti savo veiklą, pagerinti duomenų tikslumą ir sustiprinti sprendimų priėmimo galimybes, visi šie veiksniai prisideda prie padidėjusio efektyvumo ir pelningumo.

Be to, Odoo nuolatinis tobulinimas ir reguliarios atnaujinimai užtikrina, kad sistema evoliucionuotų, atitiktų besikeičiančius verslo poreikius ir technologinius pasiekimus. Šis įsipareigojimas tobulinti reiškia, kad įmonės gali pasikliauti Odoo kaip ilgalaikiu sprendimu, apsaugodamos savo investicijas bėgant laikui.

Pasiruošę pakelti savo verslą žingsniu aukštyn?
Užpildykite užklausą ir mes su jumis susisieksime!
Scroll to Top